Николай Денков: Ние също искаме да има пари за всички общини

1
Според нас пари трябва да се дават там, където има полза за хората, допълни премиерът
Според нас пари трябва да се дават там, където има полза за хората, допълни премиерът Видео: NOVA

Според нас пари трябва да се дават там, където има полза за хората, допълни премиерът

"Бюджетът ще бъде внесен в Народното събрание, а какво накрая ще бъде прието зависи от депутатите в парламента", заяви премиерът Николай Денков, цитиран от NOVA. По думите му е предвиден фонд от 1 млрд. лв за общините, но пари трябва да се дават срещу конкретни проекти. Що се отнася до бъдещето на кабинета Денков посочи, че не подготвя смяна на министри, преди да изтече 9-месечния срок, в който той е министър-председател. От ГЕРБ са на друго мнение - Асен Василев не трябва да бъде начело на финансовия ресор и има нужда от механизъм за взимане на решенията в некоалицията.

Ние също настояваме за справедливо разпределение. Според нас пари трябва да се дават там, където има полза за хората, справедливо доколкото чух вчера е дайте на този, този, и този кмет, и не питайте за какво ще се дават парите. Аз съм сигурен, че накрая ще се намери решение, защото ние също искаме да има средства за всички общини, каза Денков

Абсолютно нереалистичен е размерът на приходите, което автоматично ще увеличи дефицита”, каза Екатерина Захариева. Според нея приемането на Бюджета е нещо като вот на недоверие, ако той не се приеме означава, че не се одобрява нито една от политиките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    ...
    да го духаш ! академично женствен педераст. бягай на козяк на наставления.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари