Бойко Борисов: Шансът пътят Русе - Велико Търново да бъде изграден е над 90%

2
Всички колеги, които подкрепиха бюджета, могат спокойно да се похвалят на хората, посочи лидерът на ГЕРБ
Всички колеги, които подкрепиха бюджета, могат спокойно да се похвалят на хората, посочи лидерът на ГЕРБ

Всички колеги, които подкрепиха бюджета, могат спокойно да се похвалят на хората, посочи лидерът на ГЕРБ

Брюксел работи правилно – докато всичко не е договорено – нищо не е договорено. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с кметовете от Старозагорско, коментира новината, че страната ни ще бъде приета в Шенген по вода и въздух през март. По думите му консултациите по темата не са спирали в ЕС. Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че страната ни е затегнала контрола по границите и вече гледа в посока влизане в еврозоната.

Той коментира и гласуваните средства за отделните общини у нас. „Всички колеги, които подкрепиха бюджета, могат спокойно да се похвалят на хората, които са гласували за тях по места”, посочи Борисов. По думите му шансът проходът „Хаинбоаз” да бъде разширен и пътят Русе - Велико Търново да бъде изграден е над 90%. Планира се изграждането и на още един мост над река Дунав, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Алекс
    Велик си генерале
  • 3
    5
    От мен едно сърдечно:
    Бе, да ви путката майна еба на всички вас, продажни и крадливи боклуци! Искам ви в затвора, до един!
  • 12
    4
    Аз
    12 години ни лъга и продължава . Нагло копеленце!
  • 11
    3
    фена на Путин
    Това значи само едно нещо. Всички са се разбрали кой колко ще окраде. Подобен консенсус до сега липсваше, но с помоща на пъпъ и майка им дЪиБъ решиха този спор.
  • 14
    2
    Тенкю
    Благодарим ти, ББ! Ти още малко и почти щеше да започнеш да градиш пътя Русе - Велико Търново! Цели 12 неусетни години! Да действа следващият! Ха дано, ама надали!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари