Николай Денков: Има три различни представи за развитието на страната ни

0
Според него има два начина да се формира мнозинство – да се поставят общи цели и задачи или да се раздават постове и публични ресурси
Според него има два начина да се формира мнозинство – да се поставят общи цели и задачи или да се раздават постове и публични ресурси Снимка: bTV

Според него има два начина да се формира мнозинство – да се поставят общи цели и задачи или да се раздават постове и публични ресурси

В пленарна зала станах свидетел на остра политическа борба - сблъсък между три представи за развитието на България. Това каза в предаването „120 минути“ по bTV кандидатът за премиер на „Продължаваме промяната“ акад. Николай Денков.

„Задачата беше трудна. Аз харесвам Том Крус, така че докато има шанс мисията да бъде изпълнена, трябва да се работи упорито. Всъщност ние се опитахме да я постигнем, но беше ясно, че имаме малко народни представители. В малцинство сме и въпросът беше как да подходим“, каза той.

Според него има два начина да се формира мнозинство – да се поставят общи цели и задачи или да се раздават постове и публични ресурси. „Второто не ме интересува – аз не смятам, че то е добро за България. Въпросът беше дали можем да постигнем целта си чрез първото“, уточни той и допълни, че най-важният въпрос е накъде трябва да върви България.

„В пленарна зала видях сблъска между три напълно различни представи за това как трябва да се развива България. Много е изкушаващо да кажете, че този не харесал оня, че третият е по-груб и затова говори така. Истината е, че ние имаме остра политическа борба между три различни представи за развитието на страната ни“, отчете още акад. Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Том КруС
    Редакторчетата, пише се Том КруЗ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари