Александър Томов: 20 години гледаме в пъпа на Борисов и Пеевски

0
Политикът е на мнение, че България се нуждае от нова концепция
Политикът е на мнение, че България се нуждае от нова концепция Снимка: БГНЕС

Политикът е на мнение, че България се нуждае от нова концепция

"Хората се отвратиха, а причината е, че 18-20 години управляват една и съща група от хора, свързани помежду си финансово и икономически. Сега виждаме, че имаме скандал след скандал, пачки срещу пачки, пудели срещу пудели. Това съсипва България, това не може да се търпи. Връзките на Бойко Борисов между Делян Пеевски не са от вчера, те са известни, милиардите са известни. Контролират прокуратурата, контролират част от медиите, някои журналисти", каза проф. Александър Томов.

По думите му ПП-ДБ са съсипали вярата и чувството на хората, че нещо ще се промени.

"Правим "Коалиция на розата". Розата е символ на нещо добро и красиво. Ние в нея имаме около 300 души. Нито от един от тях не е участвал в тези батаци, защото само 2-3 партии не са участвали, всички участваха в тази голяма кражба 20 години. Осъдих тези маскари и доказах правотата си, само че не ми позволиха да докажа втората част, че те са тежки корупционери", допълни проф. Томов в ефира на Bulgaria ON AIR. Той припомни, че бившият премиер Николай Денков защитаваше бившия главен секретар на МВР Живко Коцев.

"Не може да се каже, че всичко е загубено и че хората трябва да се отчайват. Трябва радикална промяна. Хората трябва да излязат и да гласуват. Това връща красотата и любовта на България, а не това, което виждаме в парламента. Всички партии, които са вътре, са с петно. Ето - ние предлагаме тази промяна", категоричен е политикът.

Проф. Томов е на мнение, че България се нуждае от нова концепция.

"Може да се постигнат невероятни резултати и страната да дръпне. Това, което става в момента, е обратното. Има рецесия в Германия, има криза в някои европейски страни, падат поръчки. Очевидно и работната сила не е достатъчна. Страната не е само в политическа, но и икономическа криза. 20 години гледаме в пъпа на Борисов и Пеевски. А сега провалът на ПП-ДБ е фундаментален. Ние ще предложим не само къде е българският национален интерес, но и своя възглед за Европа", подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    20 ГОДИНИ
    20 ГОДИНИ СЕ НАТИСКАТ ПОД ПЪПА НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ АМА СЪС УСТНИЧКИ И ЕЗИЦИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари