Никога няма да имате по-демократичен премиер от мен

0
Борисов: Никога не сте имали и няма да имате по-демократичен премиер от мен, при когото да идвате по всяко време и да му поставяте въпроси като на ученик
Борисов: Никога не сте имали и няма да имате по-демократичен премиер от мен, при когото да идвате по всяко време и да му поставяте въпроси като на ученик

"Никога не сте имали и няма да имате по-демократичен премиер от мен, при когото да идвате по всяко време и да му поставяте въпроси като на ученик."

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред двамата блогъри, мерещи обещанията на политиците на сайта Politikat.net. В разговора участваха още министрите Цветан Цветанов, Симеон Дянков и Делян Добрев, които също разясняваха за изпълнените ангажименти.

Срещата беше предшествана от размяна на писма между пресцентъра на ГЕРБ и блогърите, като от управляващата партия поискаха да разберат кое бива окачествявано като "обещание" и как се мери съответното му изпълнение. Блогърите отбелязаха, че са уверени, че "премиерът би трябвало да се отнася към всяко свое публично изявление със съответната доза сериозност и отговорност, произтичащи от заеманата от него позиция, независимо къде и пред кого говори". И поискаха разговора.

Ден по-късно Борисов прие блогърите, които призова да не спират да го следят, защото това го мотивирало. Видеозаписи от срещата бяха качени снощи и днес в Youtube.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари