Цветанов критикува Борисов заради листите на ГЕРБ за вота

0
Държавата ще бъде оставена на автопилот
Държавата ще бъде оставена на автопилот Видео: TV1

Борисов казва нещо много важно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ

Някогашният втори човек в ГЕРБ и настоящ лидер на "Републиканци за България" критикува Бойко Борисов за начина, по който са подредени листите на управляващата партия за предстоящите парламентарни избори.

В предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1" Цветанов критикува факта, че много от министрите на ГЕРБ в това правителство са включени на избираеми позиции в листите. "Бойко Борисов казва нещо много важно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ: "Вие не сте ми необходими, на мен ми трябват министрите, с които заедно работихме и понесохме целия товар и негативите, които има в обществото. Вие просто ще останете и ще работите, но не трябва да имате отношение към парламентарната дейност". Абсолютно недопустимо е лидер на партия да има подобно негативно отношение към депутатите, които през цялото време бяха най-послушните и най-подчинени на безобразията, които вършеше през цялото това време", коментира Цветанов.

Според него след обявяването на всички листи "ще има много разочаровани достойни и честни симпатизанти и членове на ГЕРБ".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

След дълъг размисъл как да кръсти новата си кръчма, бай Гроздан лепна табела "Напоителни системи!"

Харесай Дунавмост във Фейсбук