Нидерландия: Подготвяйте се за война с Русия, цивилните да се запасят с храна и вода

30
Главнокомандващият армията генерал-лейтенант Мартин Вайнен призова страната да се подготвя за война с Руската федерация
Главнокомандващият армията генерал-лейтенант Мартин Вайнен призова страната да се подготвя за война с Руската федерация

Главнокомандващият армията генерал-лейтенант Мартин Вайнен призова страната да се подготвя за война с Руската федерация

В интервю за вестник De Telegraaf главнокомандващият армията на Нидерландия генерал-лейтенант Мартин Вайнен призова страната и обществото да се подготвят за война с Руската федерация.

"Нидерландия трябва сериозно да се страхува от война, а нашето общество трябва да се подготви за такава“, предупреди генералът, цитиран от агенция Фокус.

По думите му Хага трябва да последва примера на Швеция, Финландия и балтийските страни, тъй като те граничат с или са близо до Руската федерация и поради тази причина са по-добре подготвени за избухването на война.

"Нидерландия трябва да разбере, че цялото общество трябва да бъде подготвено за възможността нещо да се обърка. Не трябва да мислим, че нашата безопасност е гарантирана само защото сме на 1500 километра“, отбеляза Вайнен, добавяйки, че цивилното население трябва да има провизии храна и питейна вода в случай на спешност.

Генералът също подчерта, че Русия продължава да става все по-силна, така е мощната армия е необходима като възпиращ фактор срещу евентуална агресия на Москва.

"Има само един език, който Русия разбира, и това е езикът на силната армия, заяви той, подчертавайки колко е важно страната да се справи с недостига на военен персонал.

Вайнен посочи също, че има големи очаквания от инициативата за едногодишна доброволческа служба за младежи, която бе въведена по модел на програма в Швеция. Генералът изрази надежди, че тя ще привлича 2000-3000 млади хора всяка година, една трета от които вероятно ще изберат кариера в армията, а една трета ще станат резервисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    22
    Spermaman
    Тоя и той идва да захлеби, че без враг, става ненужен, като използван презерватив! Абе педерунгел непоръбен, имате квартали пълни с подчовеци, където полицията не смее да влезе, не смеете да пуснете децата си и жена си след 22:00 часа навън, плащате на банката 60 години за жилище, обаче Велика Русия ви е най-големия враг. Смешници!
  • 2
    21
    Николай
    Да живее Русия и България
  • 5
    20
    Джендъри
    Холандските гъби ги тресе яка параноя!Колко са жалки и безсилни,за всичко им е виновна Русия...Хайде нацистите от Фащ ни са ясни те от години си измислят врагове...Ама холандските педали защо?
  • 2
    19
    Рушлямски трол
    Слава Путлеру! Слава на велика ТероруZZшлямия! Гейропа и Геймерика ще ги смажем с помощта на нашите рязани ирански, хутски, палестински, сирийски и либийски братя!Америко факю!
  • 5
    18
    до 17
    И чия е вината, бе американопитек? Започни да разказваш от 1990 година насам, теле загубено. :) Ама от посолствоТО здраво са ви изправили гънките в тиквата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари