Москва: Украински наемници ще убият цивилни в Харков и ще ни обвинят

0
Русия има данни, че Украйна подготвя кървава провокация по време на раздаване на храни в Харковска област
Русия има данни, че Украйна подготвя кървава провокация по време на раздаване на храни в Харковска област Снимка: БГНЕС

Русия има данни, че Украйна подготвя кървава провокация по време на раздаване на храни в Харковска област

Москва отправи тежко обвинение към Киев. Руските власти обвиняват украинските в готвени провокации в района на Харков.

"Киевският режим подготвя кървава провокация с убийствата на собствените си граждани, за да обвини Руската федерация във военно престъпление. На 24 октомври в град Волчанск, Харковска област, по време на раздаване на хранителни помощи, чуждестранни наемници ще обстрелват с артилерийски оръдия мястото, на което ще има струпване на цивилни", съобщи Междуведомственият координационен щаб за хуманитарно реагиране в Украйна, пише ТАСС, цитирана от Bulgaria ON AIR.

Отбелязва се, че нападението е планирано от режима в Киев, за да дискредитира въоръжените сили на Руската федерация и да обвини Русия в убийството на цивилни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    русенец
    Крадецът вика - дръжте крадеца. Това ще коментирам за пропагандата на ватниците
  • 2
    3
    До 2
    Абслолютно си прав, точно това щях да напиша, но ти ме изпревари; точно това се очаква от рушлямските диваци! https://www.youtube.com/watch?v=ZVL5FKPNj3A
  • 3
    2
    Всъщност
    Това означава, че рушлямците планират да избият цивилно население и за това смятат да обвинят нашите братя украинци! Не вярвам на нито една дума изречена от окупаторите на суверенна държава!
  • 0
    1
    Украинците са терористи
    Какво правят те сега ? Те са разрушили вече около 40 % от собствените си електроцентрали и обвиняват руснаците , че ужким те са ги унищожили с ракети. През зимата украинските граждани ще мислят , че това е руски терор. А истината е съвсем различна. Прости хора няма вече. Нали ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари