Невинно недоразумение прати баща в болница

0
Родители стигнали до бой във Велики Преслав, единият е с гипсирана ръка / Снимката е илюстративна
Родители стигнали до бой във Велики Преслав, единият е с гипсирана ръка / Снимката е илюстративна Снимка: КРОСС

5-годишен  мъж от Велики Преслав е бил настанен в болница със средна телесна повреда след разправия с друг преславянин за игрите, които си играят малолетните им деца.

В дъното на цялата случка било невинно недоразумение между момченце на 10 и момиченце на 8 години, информира Монитор.

Двете деца били приятелчета и си играели често на улицата. В четвъртък следобед "младежът" поканил девойката вкъщи да играят на LEX, игра подобна на кръстословица, при която букви трябва да се подредят в дума. Момиченцето обаче разбрало, че го канят да играе на SEX. Притичало веднага до баща си и му казало за неприличното предложение, което е получила от съседчето.

Таткото на госпожицата се възмутил и веднага отишъл да потърси обяснение от таткото на младия господин. Вече на улицата към 8 без 10, когато би трябвало по телевизията да върви Сънчо двамата родители влезли в спор. Единият викал: "Виж какви ги говори твоя син, вземи си поговори с него", другият смятал, че обвиненията са абсурдни.

Напрежението обаче нараснало до физическо спречкване, при което единият родител блъснал другия. При падането си на земята 35-годишният баща на момченцето се подпрял на ръката и си счупил дясната предмишница.

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда, съобщи говорителят на ОДМВР в Шумен Ася Йорданова.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари