Непочистена скара вдигна пожарната на крак в Русе

2
Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за изминалото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за изминалото денонощие

Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за изминалото денонощие

Сутринта между 09:57 и 11:15 часа ветовските огнеборци са работили на адрес в с. Смирненски, където е имало самозапалване на непочистени сажди в комин на къща. Инцидентът се е разминал без пострадали и щети.

От 10:50 часа до 11:20 часа екип от РСПБЗН - Бяла е оказал съдействие за осигуряване на достъп на екип на ЦСМП до човека починал от токов удар на остров в р. Янтра в гр. Бяла. За времето от 16:28 до 17:55 часа на служители от Втора РСПБЗН са гасили горене, възникнало в непочистен комин на къща в с. Николово.

В 17:31 часа екип от ССОД при РДПБЗН е пратен да събере разпилян живак от счупен термометър на адрес на ул. Славянска в Русе. Вечерта сигнал за пожар в жилище в бл. „Мала планина“ в Русе е вдигнал на крак няколко екипа на пожарната и автомеханичната стълба. На място се е оказало, че е възникнало горене в непочистена скара в апартамент на 7-ми етаж, като стопанина на жилището е ликвидирал запалването преди пристигането на пожарникарите.

Последното излизане миналата вечер е било в 21:14 часа, когато огнеборци от Първа РСПБЗН – Русе са пратени за потушат запалване на отпадъци в метален контейнер за смет на ул. Клисура в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари