Непълнолетен открадна и потроши кола в София

1
След гонка с полицията, младежът е катастрофирал
След гонка с полицията, младежът е катастрофирал Снимка: Facebook

След гонка с полицията, младежът е катастрофирал

Вчера в София е намерена кола, обявена за открадната. Съобщението за откриването ѝ е публикувано във Фейсбук групата "Катастрофи в София". Собственикът на автомобила беше пуснал публикация в социалната мрежа, в която посочва, че колата му е открадната от квартал "Стрелбище".

"Колата е много стара и от полицията смятат, че може да са я взели някакви вандалчета и да я зарежат някъде. Качвам снимка на колата. Ако някой я види, да се обади в полицията...", казва собственикът.

По предварителна информация, крадецът е непълнолетно момче. След гонка с полицията, младежът е катастрофирал на ул. "Житница" около полунощ. Колата е напълно смачкана и не може да бъде ремонтирана.

Очаква се да бъдат предприети допълнителни мерки от страна на полицията за залавянето на крадеца и изясняването на обстоятелствата около случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари