Небосвод от попфолк звезди озари рождения ден на Преслава

0

Преслава отпразнува 31-ия си рожден ден с пищно парти в известен столичен клуб, който е и едно от любимите места на много родни попфолк звезди. За да уважат своята приятелка и колежка, както и да покажат силната си привързаност, първите гости, които пристигнаха бяха Галена, с половинката си – Галин, малко след тях дойде и Тони Стораро. Малко по-късно на партито се присъединиха и други близки и приятели на хитовата изпълнителка, сред които Десислава, Мария и Софи Маринова.

Разбира се, феновете на изпълнителката на “Аматьорка” не пропуснаха да поздравят своята любимка като й поднесоха десетки прекрасни букети и подаръци.

Екипът на елитния клуб също поднесе своите комплименти на певицата, както и бяха й подготвили изненада – торта, празнична украса и огромен букет от любимите й цветя.

Всички колеги на Преслава я поздравиха с музикално изпълнение на сцената, като по този начин зарадваха и гостите на клуба. Първи от колегите запя Тоно Стораро, който партнира на Преслава за дуетната им песен. След “човека глас”, микрофона пое Галена и отправи многобройни топли пожелания към най-добрата си приятелка. Десислава и Галена изпълниха дуетната си песен. Софи Маринова също не пропусна да поздрави колежката си.

На партито обаче не бе забелязан бившият възлюбен на певицата - Бирмата. Отсъствието му беше обяснено с голямата обида на Преслава, която дори не си направила труда да го покани на партито си.

 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари