Не занимавам Цветанов с политика, спортуваме си

0
Говорим си за всичко с Цветанов, но не сме се виждали от 4 ноември, споделя Веселин Маринов
Говорим си за всичко с Цветанов, но не сме се виждали от 4 ноември, споделя Веселин Маринов

"Не занимавам Цветан Цветанов с политика. Ние спортуваме, пита ме какво съм постигнал. В нашите срещи той търси един отдушник на своя живот".

Това разкри пред Нова телевизия Веселин Маринов.

„Говорим си за всичко, но не сме се виждали от 4 ноември. Само по телефона се чуваме, виждам, че е изнервен. Политиката променя. Не е същият човек, с който съм се запознал”, призна Маринов.

Той добави, че именно приятелството му с Цветанов е породило отношението му към ГЕРБ. И изрази съжаление, че хората имат много къса памет и бързо са забравили как е изглеждала София преди.

Най-много в Цветанов харесвал отношението му към семейството и огромната любов, която има между него и съпругата му. Като лоша черта на Цветанов изпълнителят посочи, че преживява всичко вътре в себе си. „Загубите много ги преживява”, заяви Маринов.

Веселин Маринов повдигна малко завесата около предстоящия си концерт в „Арена Армеец”. „Сцената ще бъде много красива, на три етажа, с много видеостени. Не зная колко време ще продължи шоуто. Времетраенето го виждам реално около 3 часа”.

Той разкри, че никога не е имал приход в големите концерти. „Такива неща се правят, защото те са шоорумът на концертите. Ако бях по-скромничък, щеше да ми излезе сметката. Няма български певец, който да печели пари от Зала 1 и Арена Армеец”, заяви певецът.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари