Не караш лъскава кола, не се сприятеляваш с КАТ...

0

Докато сърфирам "усърдно" в социалната мрежа, попадам на един пост и няколко снимки.

Една дама е имала неприятен инцидент със софийската полиция. От поста й личи, че държи случката да достигне до колкото се може повече хора.

Публикуваме целият текст и снимките без редакторска намеса:

"Вчера родната полиция-КАТ СОФИЯ, ми честитиха празника по уникален начин.

Около 16 часа в паркинга на Мол Парадайс, на ниво-2, посока изхода отдясно ме удари кола, която при знак само надясно и маркировка само надясно за него решава да мине напряко и се забива в предната дясна част на колата ми.

При което при пристигането на КАТ и събралата се тълпа, всички констатират, че другият водач е виновен като е навлязъл в неразрешена за него посока. След като обаче за няколко минути катаджиите и реалния виновен водач остават насаме - изведнъж аз се озовавам с акт и обвинението, че съм виновна за удара, защото не съм пропуснала дясностоящ!

При възражението ми на ситуацията катаджиите започнаха да се държат грубо, да показват друго място на сблъсъка като по настилката има ясни следи от спирачния път на гумите!

И така, ОТ ПОТЪРПЕВШ СТАВАШ ВИНОВЕН, когато не караш лъскава кола и пръв "станеш приятел" на органите на реда!

Изключително унизително и нагло отношение, некомпетентно и неадекватно - от страна на КАТ София.
Прекрасната ни държава в пълния си блясък!

Ламарината се оправя, важно е да сме живи и здрави, но гаврата с обикновените и честни хора и унижението е просто без коментар!!!
Искам само да дам съвет на всички вас, когато сте участник в ПТП дори да сте 100% невинни стойте плътно до полицаите за да не допускате нещата да се решават по други начини!!!

Жалко, че не успях да направя видеоклип, явно в тая държава само това до някаква степен стряска хората и се разследват ситуациите!

Моля ви споделяйте и коментирайте за да видят повече хора за какво става дума! И нямайте вяра на никой в такава ситуация- камо ли на полицията!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари