Не им вярвайте, лъжат ви!

3
Властта е опиат!
Властта е опиат!

Не им вярвайте, лъжат ви!

Всички днешни политици лъжат. Едни се борят за държавната субсидия, която никак не е малко /милиони/ в ръцете на някой набеден за политически лидер, а други се борят да "усвояват" европейските и национални фондове. Властта е опиат.

Истината е само една!

Никой и по никакъв начин не може да изкара вече България от икономическата катастрофа, поредната. Късно е! Имаше време, когато можеше да се случи, но вече не може. Преминаваме в авариен режим на приземяване без колестник и единственото адекватно поведение е да затегнете колана си. Този път много сериозно. Средната стойност на годишния външен дълг през двете последни десетилетия е 1 милиард годишно. От тази година до катастрофата се планира външен дълг по 15 милиарда годишно!!!

Разбирате ли за какво говорим?

При напълно одържавена икономика /тип социалистическа/, въпреки различния външен вид който има България влиза в рецесия до броени месеци и няма връщане назад. Вероятно някои политически кръгове имат план да се възползват и от това положение, но само от нас зависи дали ще им дадем възможност да се гаврят по безобразен начин. Те го искат, защото знаят как се лови риба в мътна вода. Ловили са и пак искат да ловят!

Приятели,

От 1 до 15 милиарда външен дълг на година може да отиде само разбита отвсякъде държава. Опустошена. Разбиха я всички тунеядци досега и няма такива на които ръцете им са чисти, защото всички политици ядат дружно от държавната пара. От нашите данъци! Разберете го и се събудете. Ние нямаме нужда от толкова партии, партийки и партийци. Имаме нужда от здрави личности, но и такива няма на хоризонта.

Мен ако питате момента е много подходящ за реванш! Време разделно.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Научихме , че само ти
    си единствен и най-перфектен гавазин в България. Сам си правиш фелацио. Спри се бе !
  • 6
    3
    Иметоо
    Че е време за реванш, за това спор няма, макар че доста закъснява, обаче с избирателна активност 38 - 39% + няма как да се промени каквото и да е. Сегашните парламентарно представени партии, някои от които се връткат в парламента от 90 - те, а други от 13 години, разчитат на ниската избирателна активност зада продължават да се връткат там. Те затова проглушиха ушите на хората, че нови избори не ни трябвали, че българският народ се бил уморил от избори...и т.н. Висока избирателна активност и други партий, неомесени с мафията трябват за да има ИЗОБЩО ШАНС нещо да се промени...иначе циркът ще си продължава докато България загине окончателно.
  • 6
    2
    daskal
    Четох текста, търсейки все пак конкретно предложение. Накрая е. Време е за реванш. Време разделно. Какво значи "реванш"? Да върнем комунизма и социализма? Ми той Радев май натам ни води. Да върнем Народния съд? Да нападнем и изтърбушим палатите им, да запалим милионерските им коли, да потрошим фабриките им, а тях да избесим по дърветата?... Да нападнем Народното събрание, да го запалим и да избием всичко що мърда вътре?... Какъв "реванш"? Армия нямаме. Полиция нямаме. Народ нямаме. Остатъците от народ са затъпели и опростачени до безумие. Накъде? С кого? Как?
  • 6
    1
    сащ са сатанисти
    Времето е подходящо за изгонване на всеки сащнически посланик и персонала им от България! Време е България да вземе суверенитета си от Козяк! Атлантиците водят със себе си Содом и Гомор, но носят и тотално опустошешение на всичко българско и родно! Атлантиците и партиите им имат и друга цел - тотална подмяна на християнството с лъгъбътъ извращенията на сащ! Атлантиците в България не са бългаи, а са антибългари! Българското общество трябва да покаже, че иска суверенитета в свои ръце, но преди това е нужна малка крачка - изгонване на всеки сащнически посланик, късане на дипломацията със сащ за неопределено време! Атлантиците (антибътлгари и русофоби) тласнаха България като плацдарм на военни действия, вместо да сме миротворци, тези атлантици разпространиха по света, че България дава оръжия с цел "прекратяване" на специалната военна операция! Българското общество единно трябва да ОТХВЪРЛИ ЕВРОТО ЗАВИНАГИ! Не ни трябва шенген, дори Андрей Райчев многократно обясни, че не ни трябва този шенген! Щом някой или някои се определят за "евроатлантици" или "атлантици" или ориентацията им е такава - това са чужденци в България! Те се определят с ориентация, която не е българска, но не се определят за българи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари