Красимир Дачев: Политиците влязоха в икономиката и се научиха да крадат

1
Първо беше Ковид – харчения за милиарди, отбеляза бизнесменът
Първо беше Ковид – харчения за милиарди, отбеляза бизнесменът Снимка: БГНЕС

Първо беше Ковид – харчения за милиарди, отбеляза бизнесменът

Проблемът е, че политиците влязоха в икономиката, научиха се да крадат. Първо беше Ковид – харчения за милиарди”. Това заяви в предаването „На фокус” по NOVA NEWS бизнесменът Красимир Дачев.

Той даде за пример разследването срещу председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен за това, че е подписала от името на държавите членки договори за 71 милиарда евро за 4,6 милиарда дози от ваксина.

Припомняме, съпругът на Урсула фон дер Лайен - Хайко фон дер Лайен управлява Orgenesis, биотехнологична компания, специализирана в генната терапия

В студиото бе и бившия спринтьор Ивайло Караньотов, който в коментар за политическата ситуация у нас заяви: „вече трябва да пазим държавата от политиците”.

Българският народ не знае кой котлон работи. Коя е дясната партия в България, Краси”, обърна се той към събеседника си.

Защо не знаят коя е единствената консервативна дясна партия”, запита той и изказа мнението си – „КОД. Обръща се към ГЕРБ, мисли си за ПП, които са абсолютно лява партия. Хората не мислят”, смята той.

До там съм стигнал, че си викам: „Нека ГЕРБ да направят правителство. Кои други. Назад (следващите партии) като погледна, искам ГЕРБ да направи кабинет”, каза Караньотов. Според Дачев от ГЕРБ не са искали пари от неговия бизнес по време на управлението си. Той назова своето разочарование от политиците - „новоизлюпените политици – те са световни шампиони по лъжа. Мен са ме лъгали, лъгали, ама тези се скъсаха да лъжат”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Ганев
    Не разбирам как дават на този крадец/измамник (Красимир Дачев) да коментира за държавата ни.... Само вижте какви заглавия има за този човек: - Ало, Спецов! Кирил Домусчиев и Красимир Дачев заграбиха „Балканкар“ с престъпления - Красимир Дачев изпрал $3 милиона с менте концерт на Снуп Дог и Бритни Спиърс - ШАПКИ ДОЛУ! Президентът отряза Красимир Дачев от орден „Стара планина” – ще се кичи с медалите от ДС - ДС КОТИЛО при Красимир Дачев: Сестрата на Илиян Василев набутана в „Свилоза” от Иван Костов - ДС преди – ДАНС сега: Ето кой пази гърба на Красимир Дачев – топ ченге пирува с пионка на милионера - МАРШ В СЪДА: Красимир Дачев държал работниците си полугладни (колко богат е сенчестият бизнесмен?) - Гешев, пак спиш? Красимир Дачев опита да преметне топ румънски бизнесмен по схемата „Свилоза” - Дачев, от коя година ти е членската книжка в БКП и какво е агентурното ти име в ДС? - История от дървената мафия: Как Камата посече Красимир Дачев – за какво бе осъден ликвидаторът? - Сянката на ДС: Защо другарят Красимир Дачев излъга, че ще лети в Космоса срещу $100 000? Каква е връзката с грабежа „Свилоза”? - Красимир Дачев дал 6 млн. лв., за да „спести” 20 бона глоба? Какви престъпления прикрива ликвидаторът с изваждане от публичност на „Свилоза”? - НА СЪД! Красимир Дачев с пореден удар – сви €20 млн. през „Свилоза” с английска фирма (НК дава от 5 до 15 г. затвор) - НОВА ИЗМАМА: Милионерът от ДС Красимир Дачев излъга бизнеса, КФН, БФБ, инвеститорите и общественост
  • 3
    2
    jajjk
    "КОД" - хахаха, това е туморно образование, не е партия! Ако не се лъжа - моск0ф е шеф на този тумор! А моск0ф е българофоб/русофоб... Не ни трябва още една българофобска/русофобска партия в парламента! На всичко отгоре моск0ф подкрепя евроатлантическия лъгъбътизъм и също се напъваше да има 52 пола в България...
  • 1
    1
    hkckd
    Трябва да бъде изгонен сащническият посланик от България! Изгонете сащническия посланик от България, скъсайте дипломацията с агресора сащ и България може и да започне да е независима, защото от 1990 година досега сащническите посланици управляват България, назначават министри и каквото се сетите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари