Не е срамно да питаш една жена на колко години е!

2
Не е срамно да носиш годините си гордо, написа Венета Костадинова в профила си във Фейсбук за кино иконата Моника Белучи
Не е срамно да носиш годините си гордо, написа Венета Костадинова в профила си във Фейсбук за кино иконата Моника Белучи Снимка: Twitter

Не е срамно да носиш годините си гордо, написа Венета Костадинова в профила си във Фейсбук за кино иконата Моника Белучи

Моника Белучи се състари, без да иска разрешение от никого, предизвиквайки буря и възмущение сред пламенните борци срещу стареенето. Бойци, за да бъдем точни.
Тя се осмели да мине по червения килим, така с красивото си лице и тяло с всички бръчки, очи и наднормено тегло, с всичко, което природата й даде, без колебание и напълно незаинтересована от мнението на привържениците на безкрайната младост. И това е страхотно. Защото някой най-накрая трябва да каже на света, че остаряването изобщо не е срамно!
Не е срамно да питаш една жена на колко години е!
Не е срамно да носиш годините си гордо, защото те не са просто години, а опит!
Не е срамно, защото всяка духната свещичка е желание, всяка духната свещичка е година пълна с благодарност, че си бил и живял, дишал и делил, бъдейки!
Себеприемане

Венета Костадинова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари