Националното изложение на производителите стартира на 27 септември в Русе

2
Акцент на предстоящата проява ще бъдат българска бижутерия от сребро и естествен кехлибар, качествен текстил за дома, дамска и мъжка конфекция с актуални за предстоящия пролетен сезон модели
Акцент на предстоящата проява ще бъдат българска бижутерия от сребро и естествен кехлибар, качествен текстил за дома, дамска и мъжка конфекция с актуални за предстоящия пролетен сезон модели Снимка: Община Русе

Традиционното есенно издание на Националното изложение на производителите „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ стартира на 27 септември, понеделник, и ще продължи до 2 октомври в Русе

Изложението ще се открие на своето традиционно място – по ул. „Александровска“ (от ул. „Майор Атанас Узунов“ в посока паметника на „Альоша“) в добре познатите от миналите години изложбени павилиони.

Основната му цел е да презентира и подпомогне българското производство, както и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупят качествени стоки на достъпни цени.

В изложението, което се осъществява с подкрепата на Община Русе, ще участват над 30 производители, занаятчии и търговци от цялата страна. Те предлагат дамска и мъжка конфекция, детски стоки, трикотаж и бельо, чанти и кожени изделия, сезонни стоки, бижутерия и аксесоари, захарни изделия.

Акцент на предстоящата проява ще бъдат българска бижутерия от сребро и естествен кехлибар, качествен текстил за дома, дамска и мъжка конфекция с актуални за предстоящия пролетен сезон модели. Силно представяне ще имат фирмите, предлагащи спортни облекла, трикотаж и бельо, детски и бебешки стоки, както и кожени изделия - дамски и мъжки чанти, раници, портфейли, аксесоари.

По време на базара търговците ще приемат и заявки за доставка на едро на своята продукция.

Предвид въведените противоепидемични мерки ще бъдат спазени всички изисквания за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните обекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Яж, баба, че си заприличал на Пеевски.

Харесай Дунавмост във Фейсбук