Наши роми принудиха детето си да проституира в Солун

1
Клиентите плащали 25-30 евро на сеанс, сводницата прибирала по 10 евро
Клиентите плащали 25-30 евро на сеанс, сводницата прибирала по 10 евро

Със заплахи и бой невръстно дете от 13-годишна възраст е принуждавано към ежедневни сексуални услуги на клиенти в Солун.

Всеки ден детето е водено от дома му до парк в кв. "Агиу Димитриу", където го поемала друга българка и го заключвала в малък апартамент, нает за целта близо до парка.

Там малкото дете било принуждавано да изпълнява еротичните и сексуални фантазии на различни клиенти.

Мъжете плащали между 25-30 евро на сеанс, като сводницата, която се издирва, прибирала по 10 евро за себе си, а останалото давала на родителите, съобщава "Български новини", цитиран от Блиц.

Историята започва да се разплита след сигнал подаден към националната линия «SOS за деца” 1056 от човек, забелязал съмнителните действия на родителите. След подадената жалба е информиран отдела за защита на непълнолетни.

След подетото разследване полицаите стигат до двойката български роми на възраст 36 и 42 години, които са арестувани. Нито един от двамата не работи и се оказва, че живеят на гърба на дъщеря си от изкараното от проституция.

Срещу двамата е повдигнато обвинение за сводничество.

Полицията издирва и третото лице от триъгълника, жената-сводник. След ареста на двамата българи непълнолетното момиче е прието в болница в Солун, където е подложена на серия от изследвания и срещи с детски психолог.

През следващите дни детето ще бъде прехвърлено в пансион, където ще се грижат за него.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари