Намериха тялото на второто момче, удавено в язовир Мандра

2
Трагедия в Бургас
Трагедия в Бургас Снимка: Флагман

Повече от 5 часа е продължи акцията по издирване на тялото на 11-годишното момче, удавило се в яз. Мандра

Днес две момчета на 11 и 13 години от жк „Меден рудник“ станаха жертва на водоема.

Вчера те са излезли да играят, но така и не се прибрали. Късно снощи притеснените им родители подали сигнал за изчезването им, а тази сутрин рибар е забелязал човешки труп във водоема. На място са изпратени екипи от водолази, служители на ИАРА, полицаи и медици. Водолазите извадиха тялото на 13-годишното момче, а веднага след това – към 11:30 ч. влязоха отново, за да търсят по-малкото дете. Акцията приключи едва преди час и половина. За съжаление – с фатален край. Намерено е тялото и на другото дете, предаде репортер на Флагман.бг от мястото на трагедията.

Издирването бе изключително тежко и трудно заради присъствието на ужасените родители на детето. До последно те вярваха, че момченцето може да не е влязло във водата, а от страх да се крие някъде. С намирането на тялото обаче угасна и последната им надежда.

Беше изключително тежко. Да намериш труп на дете и да търсиш още едно тяло... на 11-годишно, пред погледите на ужасените родители – ужасяващо е. Трагедията е много голяма, почерни днешния празник. Съболезнования на родителите, Бог да им дава сили“, каза нашият източник, участвал в издирвателната акция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари