В издирването на изчезналите рибари ще използват и сонар

0
Включват се и двама водолази от „Гранична полиция”
Включват се и двама водолази от „Гранична полиция” Видео: NOVA

Включват се и двама водолази от „Гранична полиция”

Четвърти ден без следа от рибарите, изчезнали в района на язовирМандра“ край Бургас. В сряда, освен с лодки и водолази, търсенето им се осъществяваше и по въздух с дрон, оборудван с термокамера, а доброволци и общински служители обикаляха пешеходните обходи по бреговете на язовира.

Ще имаме още двама водолази от „Гранична полиция”. Вчера ни се обадиха и ни казаха, че имат нужната подготовка”, каза в ефира на „Здравей, България” по NOVA началникът на служба УКОРС към Община Бургас Веселин Василев.

Днес в издирването ще се използва и сонар. Той сканира дъното. Заради дъждовете водата е изключително мътна. Това затруднява водолазите. Теченията в язовира са изключително слаби. В момента водата е ниска и шлюзовете са затворени”, обясни Димитър Петков от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари