Намери си майстора: Бойко срещу Бойко

19
Бойко Рашков не спира да разравя, напът е да свърши работата на Гешев и Цацаров
Бойко Рашков не спира да разравя, напът е да свърши работата на Гешев и Цацаров Видео: Вестник Сега

Бойко Борисов си намери майстора

Видео коментар на Вестник Сега

На фона на отсъстващата прокуратура, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков не оставя на мира бившия премиер. Осветли безпардонно организирана схема за кражба на милиони от магистрала „Хемус“ и разкри, че строителството е обир, чрез който са захранени партийната каса на ГЕРБ, чекмеджета и банкови сметки.

Бойко Рашков не се спира да разравя и заметените под килима от прокуратурата стари съмнения и скандали около Бойко Борисов

Бойко Рашков се превърна във фиксация за ГЕРБ през последната половин година. Погна купуването на гласове и вече е трън в петата на партията на Борисов. Рашков стана условието, което бившите управляващи продължават да поставят пред новите във властта.

И е напът да свърши работата на Гешев и Цацаров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Хм
    За умрелите или добро или нищо затова за политическия труп Борисов - нищо.
  • -3
    3
    Смешник
    Смешен и абсолютно безплоден е този Рашков. А и вие също, уважаеми преписвачи на статии против Герб. Фиксацията е тъкмо от Рашков към Борисов и то в частност към изфабрикуваното за опорка, шкафче. Де що има статийка за безпределния героизъм на Рашков, то тя немедлено е постната тук. Айде, малко по-обективно вече!
  • -3
    2
    бах ти глупаците
    Разкрил е един грездей..Нищо не е разкрило това комунистическо ,крадливо и корумпирано изчадие.Кьор фишеци вече почти година ...никакви доказателства за нищо.
  • 5
    1
    Тълковен речник
    Какво е "напът"?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари