Бойко Борисов: Само аз съм му виновен на Гешев!

3
Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?
Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Видео: NOVA

Лидерът на ГЕРБ коментира изказвания на главния прокурор

"От изказването мога да отбележа много неща - не чух Румен Радев, не чух Христо Иванов, не чух Атанас Атанасов, не чух Кирил Петков, не чух Асен Василев, не чух „Възраждане”, БСП или ДПС. Само аз съм му виновен - това разбрах. Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Нито съм говорил, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, освен на него, когато стана атентатът, за да му изразя съчувствие, загриженост и молба да намерят извършителите."

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира думите на главния прокурор, който посочи: „Получих предложение, казаха, че е от Бойко Борисов - да стана посланик или евентуално да имам политическа кариера, може би в неговата партия”, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Бойко с униформа на райета при...
    Бойко изглежда, като сварен омар, притихнал и с пресъхнало гърло. Иде времето мишоците около него да му скроят шапката.
  • 16
    1
    Анализатор
    Камъкт в гьола е хвърлен! Кото стигне до дъното,всички отровни гадини ще се раздвижат и ще бъдат принудени да излязат на повърхноста.Тогава да не сме на тяхното място.Информацията която е съхранил гл. прокурор през годините,прелива в мислите му и тежко и горко е на тези,чийто имена са в нея!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари