Най-силните студенти теглиха кола с мажоретки в Русе

0

Силовият многобой „Стронг мен“ се проведе в четири кръга

12-ият студентски турнир по силов многобойСтронг мен“ се проведе в двора на Русенския университет.

По традиция, надпреварата премина в четири кръга – обръщане на голяма гума на разстояние от 20 метра, хвърляне на пудовка, „фермерска разходка“ на 40 метра с две тежести от по 50 кг. и накрая теглене на лек автомобил на разстояние 20 метра, в който има шофьор и три мажоретки.

В състезанието участваха 11 студенти. Победител стана второкурсникът по електроенергетика Радослав Йорданов, информира bTV.

Вижте видеорепортаж от многобоя

Той обясни, че не се е готвил специално, тъй като тренира постоянно силови спортове – силов многобой, щанги, културизъм.

Когато разбрах за „Стронг мен“, бях първият, който се записа за състезанието. Най-забавно беше в последния кръг, защото никога не сме го правили. Важното е да имаш желание и умствена нагласа, защото може да си безкрайна подготвен, но да не ти се получи на деня. За мен спортът е важен - човек, който не е тренирал нищо и не тренира, не е изпитал едни от най-хубавите страни на живота“, добави Радослав.

На второ и трето място в надпреварата се класираха Илкин Кямилов и Константин Пламенов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    закривай
    Предвид маргинализацията и циганизацията на Русе, отдавна не е достоен да има изобщо висше училище, присъщо за истинските културни центрове. Ако ще се мъчим с жалко подобие на ВУЗ, където се учи по-лесно от соц техникум, то направо да я закриване тази порнография да не излага повече града.
  • 9
    4
    Баланс и реалност
    Не става дума за "ненавиждаме на Русе и неговите институции", а за реален и критичен поглед, защото РУ под ръководството на някои субекти, които всеки ден са в медиите да се пъчат и си правят реклама, превърнаха висшето училище и качеството на образованието в него като равняващи се на треторазрядна селска професионална гимназия и на семейно феодално владение. Иначе велики неща се говорят, но какъв е крайният продукт?!
  • -1
    3
    Плюс - минус
    Забелязва се, че някой от читателите на Дунавмост леко ненавижда Русе и неговите институции.
  • 6
    2
    Развигор ебанизер
    Русенски дебили от загубения университет
  • 11
    1
    Петобоец
    Девизът на РУ - Силен, бос и прост.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари