Най-хубаво е, че не съм Бойко Борисов!

0
Бившият министър - председател Иван Костов смята, че има риск от предсрочни избори
Бившият министър - председател Иван Костов смята, че има риск от предсрочни избори Снимка: БГНЕС

"Най-хубаво е, че не съм Бойко Борисов от вчера, нито Иван Костов от онзи ден. Моят избор е ясен. На българските възрожденци. Те са искали да са европейци."

Това заяви бившият министър-председател Иван Костов.

"Рискът е в дестабилизация на политическата система. Идването на приятели и неприятели. И това ще се отрази на всичко", каза още той пред Нова телевизия.

Според него има почва за нови партии. Но нямало връзка между представянето на президентски избори и влизането на политическия живот. Кризата означа отиване към предсрочни избори.

"Резултатът е изненадващ. Има много комплексни причини. Това е пропагандна война. Там остана българското членство в ЕС и НАТО, нелегалните емигранти и прочее", смята Иван Костов. "Цецка Цачева е много близко до Брюксел, отколкото останалите. Там е и Татяна Дончева. Пламен Орешарски не се ангажира с нито една от трите теми. Румен Радев, Калфин, Каракачанов са много близо до тезите на Москва. Ключовите страхове в Европа са, че тръгваме към Русия. Целта бе да се дестабилизира политически страната. Има риск от предсрочни избори", коментира той.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари