Теодора Стефанова: Берлускони признаваше двама български политици

1
Експремиерът на Италия се запознава с гадателката в началото на политическата си кариера
Експремиерът на Италия се запознава с гадателката в началото на политическата си кариера Видео: NOVA

Експремиерът на Италия се запознава с гадателката в началото на политическата си кариера

За него мога да кажа, че е един прекрасен човек, с огромна душа и сърце. Много ми е трудно да говоря, защото не искам да говоря в миналото и ми е трудно още да го приема. Такъв човек не умира. Ще живее в нашите души и сърца. Ще продължи неговият завет и неговият път и това, което той оставя зад себе си като следа”. Това сподели в ефира на NOVA личната гадателка на Силвио Берлускони - българката от Стара Загора Теодора Стефанова, за покойния експремиер на Италия.

Често определян като кръстникът на съвременната италианска политика Силвио Берлускони остава в историята като противоречива, но несъмнено успешна личност. Политическото му господство започва през 90-те години, когато Италия e разтърсена от множество кризи. Докато традиционните партии губят все повече и повече доверие, Силвио Берлускони създава „Форца Италия” и установява нов дневен ред.

В началото на политическата си кариера мултимилиардерът се запознава с гадателката Теодора Стефанова. Тя и до днес помни деня, в който застава очи в очи с Берлускони и му разказва за начина, по който е отключила дарбата си.

И когато разказах всичкото това и когато казах, че моят контакт, моята връзка е с извънземно, с изкуствен интелект, тогава и той каза, че и той е извънземен, така в кръга на хумора, на шегата да кажем. И ме хвана за ръка и отидохме в една голяма зала и му направих една консултация. Много интелигентен, много енергичен, с много енергия, с много млад дух, много харизма. Винаги те кара да се чувстваш в неговата компания, че си... да те предразположи, да се чувстваш добре”,твърди Стефанова.

Сред ключовите предимства на Берлускони е, че той притежава медийна империя, която сам създава, а не наследява и не получава даром. Част от тази империя е и Теодора Стефанова, която работи в някои от най-популярните предавания на телевизиите, притежавани от политика.

Много се грижи за всички. И така е съпричастен с всякакъв вид проблеми на хора, които са за него скъпи, приятели и работят за него в неговите медии”, посочва личната му гадателка.

Управленският живот на Рицарят, както още е известен Берлускони, далеч не беше безоблачен. Срещу него се водят редица криминални разследвания за корупция.

Хората не знаят много неща за Силвио. Той е голям политик, световен лидер, голям човек. Смени историята на Италия. Беше най-преследвания мъж на планетата, политик с много безпочвени и много тежки обвинения към него. Прокуратурата му повдигна много обвинения. Той ми казваше: „Теодора, как може тези комунисти, тези хора...”, той не мразеше никого, но по принцип беше с чувство за справедливост и това, което го убиваше вътре е, че той искаше да докаже неговата невинност, да си изчисти името и авторитета пред цял свят и пред италианския народ. Той обича много Италия, държавата си, обича народа, и това много му тежеше. Казва: „Провалиха ми живота, провалиха хората около мен, които нямат нищо общо”. Беше много тежко, но той се не огъна, не се предаде”.

Теодора потвърждава и за здравата връзка, която Силвио Берлускони е имал с България. „За България, когато говорехме. Той признаваше така две личности, политически. Иван Костов – той каза много добри думи тогава за него, за това, което се е случило през годините и приватизацията и след това, разбира се, за Бойко Борисов, той казваше „Гранде амиго, гранде лидер” и така, показваше мускули. Много се радваше, че имаше такова приятелство с него”, посочва личната гадателка на покойния италиански премиер.

И допълва: „Последният ми разговор със Силвио беше, когато ми благодари, когато вече го оправдаха във всякакви измислени обвинения, безпочвени, което се случи. Той ми каза: „Справедливостта възтържествува” и ми благодари, че не съм му дала празни надежди и илюзии. Най-накрая му падна този товар – да изчисти името и имиджа си пред целия свят, пред целия италиански народ и всички хора. Той много държеше на това, защото когато си невинен и си преследван толкова много ще се бориш до последно да докажеш и да спечелиш всички дела, да докажеш, че си невинен. И това той го направи. Беше много, много сериозен, много удовлетворен. За пръв път го чух толкова щастлив от факта, че това нещо е успял да докаже и да покаже на всички, че има и справедливост. Той живееше с чувство за справедливост”.

Кончината на Силвио Берлускони със сигурност бележи края на една епоха, но според Теодора Стефанова, едновременно с това се поставя и началото на друга, тази в която жените ще застанат начело. „Тепърва сега ще започне трансформиране, трансформация на неговата партия. Моята прогноза е, че повече от половината, които така са във „Форца Италия” ще се ориентират към Джорджа Мелони, защото там нещата ще се пренаредят. Към Салвини със сигурно ще отиде някой, към „Лега”. До 2024-а година ще си продължи в тази линия, разбира се с тези трансформации... и Таяни ще изиграе голяма роля разбира се. После ще застане Марина Берлускони, неговата дъщеря, едно женско съсловие ще се получи, мисля, че и други от неговите екип, които са така подготвени добре, дори и неговата, тази жена, която беше до него – Марта".

Тази седмица Италия се сбогува със своя рицар. Образът му обаче далеч не беше печален, дори напротив. Винаги усмихнатият Силвио Берлускони остави своето наследство и записа името си в политическата история на света. „Италия е тъжна, Италия плаче, Италия загуби един лидер, загуби... отиде си една епоха и ще ни липсва на всички много”, посочва Стефанова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари