Най-голямото богатство на Наталия Гуркова не са диамантите

0
Тя е уникален човек, в днешно време почти не останаха такива жени
Тя е уникален човек, в днешно време почти не останаха такива жени

Най-голямото богатство за Наталия Гуркова не са диамантите и златото, които вероятно стоят зад убийството на съпруга й Джордже Михалевич, а семейството и децата й.

За това свидетелстваха нейни близки пред "168 часа".

"Тя има усет към красивите и необикновени неща, може би и затова бяха приказна двойка с нейния съпруг Джордже - споделя Ваня Червенкова, близка на семейството. - Обичаха се, сякаш се бяха запознали вчера. Те са от онези души, които не е имало как да не се срещнат. И съм убедена, че дори и там, горе, един ден пак ще са заедно."

Съпругът на Наталия Гуркова беше убит на 24 септември вечерта в град Бедфордю след вечеря в местен ресторант. Прострелян е смъртоносно на светофар, след като мотоциклетист спира точно до него, а съучастникът му, седящ зад него, бързо вади оръжие и стреля два пъти в целта.

"Наталия е длъжна да превъзмогне трагедията заради прекрасните деца, които Джордже й остави - разказва Червенкова. - Двамата наистина бяха много щастливи. За последно ги видях седмица преди лошата новина. Говорихме си за лятната им почивка. Наталия е прекрасна жена и човек. Който не я познава, той не би могъл да говори за доброто й сърце. Наталия е и невероятна майка."

След като Мис България 1998 г. се омъжва за Джодже Михалевич през 2009 г., тя загърбва медийните изяви и се отдава напълно на семейството и децата си.

"Тя е уникален човек - споделя певицата Бони, близка приятелка на Гуркова. - Аз трудно допускам хора до себе си, но Наталия е като мен, а Господ събира еднаквите души. Не мога да не кажа, че тя е много загрижена майкаВ днешно време почти не останаха такива жени, а аз я познавам повече от 20 години."

По думите й двете често се виждат и прекарват времето си навън.

"Предимно ходим по кафета, на кино и след това на обяд - разказва Бони. - Обичаме дори да си правим вечери. Разхождаме се и на Витоша. Когато сме заедно, умеем да се забавляваме. Наталия е човек, който обича природата и посещава доста манастири. А аз я обичам толкова много и съм й дала обещание, че докато очите ми са отворени, ще бъда до нея и до децата й."

Наталия Гуркова доста рядко говори за личния си живот, но неведъж е казвала, че в това отношение е консервативна, дори традиционалист. За нея двама души първо трябва да сключат брак, а след това да се появят и децата.

Животът на Гуркова се развива точно по този начин, а тя смята, че е преминала през няколко етапа - от коктейлите и модните ревюта до правенето на бизнес и създаването на семейство.

Мис България и Джордже Михалевич имат 2 деца - 9-годишната Джорджия и 2-годишния Кристиан. Изглежда, че момиченцето е тръгнало по стъпките на майка си, тъй като преди 3 години Джорджия стана Малка Мис България. Едва 6-годишна тя споделя, че иска да стане манекенка като майка си.

Грижата за децата не пречи на миската да се отдава и на истинската си страст - диамантите.

По тази причина Джордже, когото Наталия описва като романтичен мъж, вместо да я засипва с диаманти, й подарява цял бижутериен магазин.

Красавицата никога не е крила, че търговията с бижута й носи истинско удоволствие.

Сега обаче освен този магазин Гуркова ще наследи целия бизнес с диаманти за милиони от мъжа си.

Източник: 168 часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари