Семейство от Русе се нуждае спешно от помощ

29

Семейство от Русе се нуждае спешно от помощ.

Това научихме от Веселина Георгиева Стоянова, която сподели, че тя, съпругът й и 6-годишното им дете са в много тежко положение.

"Здравейте, приятели. В много трудно положение съм и моля за помощ.

Наскоро, на съпругът ми му се наложи по спешност да постъпи в болница, след тежки припадъци и гърч. Оказа се, че не желаят да го лекуват и изследват, ако не му платим осигуровките. Платихме, с помощта на приятели, но понеже аз се готвех да замина на работа в чужбина, вече бях напуснала работа, наложи се да откажа и отложа.

Чакам нова работа, но не зависи от мен кога, може всеки момент, може след седмица или до края на месеца. В момента съм с 20лв, дете на 6г и тъй като самата аз имам мозъчна киста, а лекарствата ми свършват, не мога и да си ги купя - по каса не може, тъй като заради времето, което съм работила в чужбина преди, имам прекъсване.

Моля ви, имам нужда от финансова помощ.

На всеки въпрос съм готова да отговоря, да представя документ, каквото пожелаете. Благодаря предварително на всички!", написа Веси днес в социалната мрежа.

Жената сподели пред Dunavmost, че ще даде телефонен номер за контакт с нея на всеки, който й пише на лично съобщение в профила й във Фейсбук. Прилага документ, който удостоверява нейното здравословно състояние и лекарствата, от които се нуждае ежедневно. Всеки, който желае да помогне, може да пише на Vesy Stoyanova ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Лилян
    Има ли развитие? Много хора изказаха съмнения? Искам да помогна, но не съм убеден, че трябва.
  • 4
    7
    Асен
    В Тетово не сме виждали и чували за такива хора! Проверете на място!
  • 5
    6
    Krasimira Ivanova
    И на мен ми е чудно защо адресът на госпожата е в Тетово, а личният лекар е в Русе. Тя всъщност къде живее и каква е тази 'етапна епикриза' ?
  • 10
    5
    С.Ив.
    Нямате ли близки родители, братя, сестри, приятели да ви помогнат и впоследствие да ги върнете? Предполагам, че те най добре ще са запознати с вашето положение и ще ви помогнат!
  • 5
    4
    Къде е
    Някой от с.Тетово(каквато е адресната регистрация по епикриза) - познава ли това момиче? На тая улица и на този номер - къщите отдавна са необитаеми. Някой ако може - да каже!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари