Най-голямата гавра, която мобилен оператор някога си е правил!

0
Починала жена, продължава да получава фактури за телефон!
Починала жена, продължава да получава фактури за телефон!

Глобул” стана „Теленор”. Всички вече сме наясно с този факт, след като месеци наред промяната бе разтръбяване, едва ли не от всяка, съществуваща в малката ни страна медия!

Едва ли, обаче, някой е очаквал, че смяната на името на мобилният оператор ще последват толкова много, безумни и пълни абсурди, от негова страна!

Оплакванията от потребители към новоизлюпеният „Теленор” валят с бясна скорост, коментират от сайта pik.bg.

Опарените клиенти на компанията са много, а абсурдите, на които „Теленор” ги подлага преминават всякакви граници! Да плащат и мъртъвците!

Може би това е най-голямата гавра, която мобилен оператор някога си е правил!

Починала жена, продължава да получава фактури за телефон! Нещо повече, освен фактурите тя получава и заплашителни писма, за съдилища и отнемане на имущество, алармират нейни близки. Пощата пристига на адрес, на които никой не живее, но от „Теленор” си искат парите и не се спират пред нищо, изглежда дори и пред смъртта! Може, не може… никой не знае какво прави! Старите договори изтичат и логично много хора искат да преподпишат и да си вземат от така любимите телефони на промоция.

Дали това е възможно или не, изглежда зависи… от това кой питате! Масово клиенти, на които им остава месец до изтичате на договора искат да платят накуп оставащото и да преподпишат, за да си вземат нов телефон. Според служителите в магазините това е невъзможно, но според операторите няма   проблем… Оказва се, прави са тези на телефона, затова май е по-добре да питате тях, преди да се разходите до близкият офис на „Теленор” и да Ви попарят надеждите! Ползваш, не ползваш – плащаш!

Това изглежда е новата философия на „Теленор”, защото от там упорито я изповядват. Няма значение какво се случва в живота на клиентите им, щом са подписали договор. Дали ще заминат в чужбина, ще се откажат от интернет, ще искат да си увеличат броят на минутите, няма значение, поне за „Теленор”. Ако искате да промените нещо по договора си първо трябва да си платите, на куп, да го прекратите и след това да подпишете нов, които Ви удовлетворява. В случай, че нещо се промени след 3 месеца… процедурата е същата!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари