Най-гнусните неща, откривани в храна

0

 

Заглавието на този материал е точно това, което ви предстои да прочетете - няколко реални истории на хора, които са открили ужасяващи "съставки" в храната си. Предупреждаваме ви, че може леко да ви се догади, но със сигурност ще станете много по-внимателни, когато ядете нещо, което не сте сготвили вие.

Нож в сандвич

Преди да отхапете сандвича, който сте си купили от някоя верига за бързо хранене, проверете дали вътре няма нож. В случая най-вероятно служителите, които са приготвили сандвича, просто са забравили прибора вътре, но от това историята не става по-приятна.

Семенна течност в кисело мляко

През 2011 г. продавач от Ню Мексико се признава за виновен за това, че е продал мляко, примесено със собствената си сперма. Тогава той получава присъда от три години затвор. През 2008 г. пък жена осъжда китайски ресторант за това, че са ѝ сервирали сос със следи от семенна течност вътре.

Бръснарско ножче в сладолед

През 2011 г. жена от Тексас открива бръснарско ножче в сладоледа, който си е купила от магазина.

Използван тампон в пържола

През 2009 г. турист от Германия разказва пред ABC News, че докато се храни в ресторант в Ню Йорк, открива използван тампон в пържолата си. Не искаме да знаем как точно го е открил.

Игла от спринцовка в бургер

Преди години мъж осъди голяма верига за бързо хранене, защото открива в бургера си използвана игла от спринцовка. След шест дни обаче е приет в болница и в стомаха му е открита още една игла. През 2001 г. историята се повтаря, но с неназована дама. Веригата за бързо хранене е същата и този път отнася глоба от 11 милиона долара.

Презервативи в детско меню

Играчката в детското меню на злощастно детенце се оказала по-подходяща за възрастни. Историите за открити презервативи в храни, предназначени за деца, не са една и две, а според служителите това били опити да се обърне внимание на децата върху сексуалното образование. Трънци!

Отрязана кокоша глава

ABC News съобщават за жена, която е открила в порцията си пилешки крилца отрязана и панирана пилешка глава. И не, панировката не е добила странен вид - това си е глава, по дяволите!

Мишка в кенче с газирана напитка

През 2009 г. мъж от Илинойс открива мишка в кенчето си с газирано безалкохолно. Според адвокатите на компанията, произвела злощастната напитка, това е невъзможно, защото напитката трябвало да е разложила мишия труп. Което е супер тъпо обяснение, защото това значи, че продуктите им може да разядат телата ни.

Паяк в гроздето

Жена, закупила си грозде от голям супермаркет, открива в гроздето голям отровен паяк.

Жаба в замразени зеленчуци

Жена, закупила си пакет замразени зеленчуци от Walmart, открива вътре мъртва жабка. Да, и друг път сме чували за такива случаи, но това не значи, че е приятно да откриеш труп в храната си. Бил той и жабешки.

Гущер в салата

Това е случай от миналата седмица. Жена от Манхатън на име Робин Сандъски хапва салатка, когато вътре вижда нещо, което и заприличва на гущер. Оказва се, че е била права и това е глава на гущер с полуотворени очи и едно краче.

Източник: div.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари