Най-арогантните моменти от скандалното интервю на Петър Илиев

15
Демонстрираните надменност, самохвалство и самонадеяна убеденост в собственото превъзходство, оставиха горчив вкус и куп въпроси
Демонстрираните надменност, самохвалство и самонадеяна убеденост в собственото превъзходство, оставиха горчив вкус и куп въпроси Видео: Господарите

Предложението на „Има такъв народ“ за министър на вътрешните работи – юристът Петър Илиев – гостува в „Здравей, България“ и даде едно меко казано смущаващо интервю.

Илиев показа арогантно поведение и отговаряше на въпросите на Виктор Николаев с особено рязък и повишен тон. Дали от неопитност или от неуважение, не е ясно, но и в двата случая това е поредният лош знак за обществото, пишат Господарите, които събраха най-арогантните моменти от скандалното интервю.

Демонстрираните надменност, самохвалство и самонадеяна убеденост в собственото превъзходство, оставиха горчив вкус и куп въпроси: с какво подобен кандидат е по-различен или по-добър от други някогашни кандидати, които твърдяха „че не подкрепят разделението на властите“.

Като въпрос виси и дали тези PR каскади не са съвсем нарочна провокация, произтичащи от несбъднати политически амбиции – парадоксално в България да си първи на избори не е лесно, а да си трети, примерно, е много сладко.

Както и да е, все по-ярко се очертава одобрение за профила на намръщения бащица, който тропа по масата – в партия, която твърди, че иска коренна промяна на досегашния модел – профил, който така или иначе гледаме вече повече от десетилетие.

Истински промени се правят с действителни реформаторски политики и ясни послания, изразени спокойно и аргументирано. „Моят урко е по-ербап от твоя урко“ е просто поредната подмяна. Така нова България няма да построим, а единствено ще сменяме един след друг гръмогласните урковци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари