Надежда Йорданова: Приходите от таксите на „Дунав мост“ може да бъдат разпределяни между държавата и Община Русе

0
Проблем е, че все повече български бизнеси гледат в посока Румъния
Проблем е, че все повече български бизнеси гледат в посока Румъния

Проблем е, че все повече български бизнеси гледат в посока Румъния

"През изминалата кампания се убедих, че голяма част от проблемите на Русе могат да бъдат решени със средства на националната политика и взаимодействието между централна и местна власт. Това взаимодействие е изключително важно, за да се намерят най-добрите устойчиви решения, които да отговарят на интересите на хората и разбира се, да са възможни.", заяви Надежда Йорданова.  

Водачът на листата на “Демократична България” в Русе каза още, че наличието на кризи крие в себе си възможности – както за въздуха, така за лошата пътна инфраструктура или липсата на достатъчно лекари. "Проблем е и това, че все повече български бизнеси гледат в посока Румъния. Решението на всеки от тези проблеми първо е възможно, и второ, може да бъде направено така, че да доведе до ускорено развитие на всяка едно от тези сфери."

"Може например, приходите от пътните такси от „Дунав мост“ да бъдат разпределяни между държавата и общината и така да бъде подобрена пътната инфраструктура около самия Дунав мост.", каза Йорданова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    lux
    Не се налъгахте,ама то вече няма кой да ви се върже, дано да изпаднете и повече никога да не се покажете!!
  • 12
    3
    Илчо
    Добро утро, тетовската кака, откри топлата вода. Ами от години се говори за това, но защо да не го използват Дебъта като поредната манипулация С като управлявахте доскоро защо не го направихте това. Айде да ходиш в Тетово и там да ги ръсиш тези приказки.
  • 10
    2
    до 1
    Аре, претенции! Момата ти казва твърдо "Шъ видим!", какво повече искаш?:)))
  • 14
    1
    dgd
    Тука ние сами трябва са се досетим за тънката разлика/прилика между "може да бъдат разпределяни" и "ще бъдат разпределяни"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари