Надежда Йорданова имала корени в русенското село Тетово

5
Приоритет на ДБ е България да бъде чиста от корупция
Приоритет на ДБ е България да бъде чиста от корупция

Приоритет на ДБ е България да бъде чиста от корупция

Коалиция "Демократична България - обединение" се явява на тези избори като основен защитник на демократичните европейски ценности. Това каза в Русе Надежда Йорданова - водач на листата с кандидат-депутати на политическата формация за Русенско и бивш министър на правосъдието.

По думите ѝ един от приоритетите на коалицията е България да бъде чиста от корупция, да е силна, сигурна, просперираща и модерна държава.

"Вие ни познавате. В последните три парламента, а и аз като министър на правосъдието, показахме, че сме предвидими, последователни, силни и смели. Предлагаме устойчиви решения и със сърцето си работим разумно", каза Йорданова.

Тя обясни, че е юрист с много години практика, а корените ѝ по бащина линия са от русенското село Тетово.

Вторият в листата е университетският преподавател по информатика Иван Станев.

"Така си подбрахме екипа, че да можем да покрием четири важни приоритета - ефективна държава, модерна индустрия, чиста родина и здрава нация", каза Станев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    11
    Русенец
    Говорите май за Венцислав Халаджов. Той си сменя партиите спрямо интересите си - която партия го издигне - тя е негова. Нунев го пазеше години наред. Съсипа бизнеси за милиони. Съсипа и човешки животи. И точно ГЕРБ си го махнаха, защото се оказа освен непослушен и много некадърен. Пробва да се моли в други партии, но вече никъде не го искат. И ако някой се смили над него някога пак - това ще означава, че е пълен идиот. Това човече трябва да изгние в някой затвор.
  • 6
    10
    До Хахахах
    Човека, за който говориш е от друга партия, но след като го наритаха от там с неговият беленски главатар, няма да се учудя да се прехвърли към тази.
  • 7
    9
    Хахахах
    Да, тези от село Тетово все много кадърни. Последното нещо изпълзяло в Русе оттам беше шеф на митницата дълго време, а сега се крие по кабинетчетата като мишка… айде няма нужда…
  • 3
    8
    Да ти имам експеримента
    Този даскалски експеримент ми прилича като на леля Куна гласуването на пейката със съседките през жилищния блок.
  • 1
    7
    Русенец
    До даскала-ведтага казвам едно име, което привлече много гласове на Демократична България, но после "незнайно защо" се отказа.Казва се Митко Кунчев.Със сигурност има и още.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари