НА ЖИВО: Депутатите гласуват оставката на Сотир Цацаров

0
„Има такъв народ" предложи подадената оставка от Сотир Цацаров да бъде гласувана на днешното пленарно заседание
„Има такъв народ" предложи подадената оставка от Сотир Цацаров да бъде гласувана на днешното пленарно заседание Видео: Novini.bg

Председателят на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество подаде оставка в средата на януари 

Депутатите обсъждат дали да прекратят предсрочно правомощията на председателя на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) Сотир Цацаров, предава от пленарната зала Novini.bg.

Той подаде оставка в средата на януари и обяви, че иска да бъде освободен от 1 март, когато ще внесе годишния отчет на антикорупционната комисия.

„Има такъв народ" предложи подадената оставка от Сотир Цацаров да бъде гласувана на днешното пленарно заседание.

Пред депутатите от парламентарната комисия по превенция и противодействие на корупцията Цацаров обяви мотивите си да се оттегли предсрочно от поста. Той посочи, че безкрайните упражнения с името му са довели до това решение и иска да запази достойнството си. Освен лични, изтъкна и професионални мотиви да напусне поста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари