На вниманието на г-жа Свинетка Павлова!

1
Къде си бе Бойкоооо?
Къде си бе Бойкоооо?

Един шофьор на камион споделя своите неволи в социалната мрежа. Той е споделил един видеоклип, който показва какъв е международния път София - Видин.

Припомняме, че таксата за годишна винетка се увеличи на 97 лева.

Нека и да не забравяме и думите на Лиляна Павлова, че "Който руши повече, ще плаща повече". Затова за автобусите годишната винетка се вдигна до 1050 лева, а за тежкотоварните камиони до 1743 лева.

Г-жа Павлова даже подготвя и тол такса за тировете, които ще плащат на изминато разстояние.

Министърката беше обещала, че правителството ще се постарае максимално много в ремонта на третокласните пътища, които са в най-лошо състояние. А инж. Лазар Лазаров ни беше обяснявал, че парите, които ще бъдат събрани след поскъпването на винетките, ще се използват изцяло за ремонт на пътища. По първокласните и второкласните не трябвало да има нито една дупка, а третокласните трябвало поетапно да се възстановяват.

Ето го и резултата от поскъпването на винетките: Пари за пътища в северна България НЯМА и е време всеки да осъзнае за съжаление, че винетката изглежда не е такса за услуга а поредния данък. Така че, плащайте си данъците и всичко ще се оправи...... някой ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари