Москов, другият път внеси ваксини за шмъркане!

0
Впрочем, Москов няма на кого друг да прилича по поведение освен на любимия си ментор Бойко Борисов
Впрочем, Москов няма на кого друг да прилича по поведение освен на любимия си ментор Бойко Борисов Снимка: БУЛФОТО

БНТ. „Панорама“.

Здравният министър Петър Москов. Нагъл, арогантен, за пореден път натрапчиво налагащ образа си на перде – хъшлак. Обаче. Зад истерията му взорът зрителски види единствено СТРАХА – да не падне от ВЛАСТТА, за която се е вкопчил на живот и смърт.

Москов недопустимо изрича квалификацията „мръсници“ за всички онези, които пишели по темата за ваксините. Изрича и „долна сган“. Водещата мига на парцали. Защото очевадно за нея „мръсници“ е голяяям кеф да се изрече, а „хорица“, изречено пък от друг гост в предаването било „обида“, пише Афера.бг
КОЙ Е МРЪСНИК БЕ, АРОГАНТНИКО МОСКОВ!

Валя Ахчиева, малкото истински журналисти, които направиха потресаващи журналистически разследвания за аферите ти?
Цацаров ли е мръсник, заместник – главният прокурор ли е долна сган, в ДАНС мръсници ли са, че принудени от обществения натиск се заровиха в безобразията ти?

Ти, гелосано, „префинено“ костовистче, ако изобщо си чел и запетая от някой библейски текст, щеше да знаеш, че ВИСОКОМЕРИЕТО е точно онова, което ще те тръшне така Горе от черешата, че ще влезеш в аксиомата по народному „Гъз глава затрива“.
 

Впрочем, Москов няма на кого друг да прилича по поведение освен на любимия си ментор Бойко Борисов. И като е заговорил за „мръсници“ Москов, не да визира журналистите, които са разкрили аферите му, а да разкаже в ефира на Панорама за един полет от Пловдив до Варна. И какво достави един ДЪРЖАВЕН САМОЛЕТ в нощен полет от Пловдив в „Евксиноград“ на Борисов и Москов… Да разкаже КОЙ ВИСШ ВОЕНЕН ПИЛОТИРА САМОЛЕТА И КАКВО ВОЗЕШЕ В НЕГО…

Капише?
Съвет от една „мръсница“: следващият път, Москов, внеси ваксини за шмъркане!

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари