Монтажист пострада при падне от 4,50 метра височина

0
По първоначални данни мъжът е работел за фирма, която била в договорни отношения с общината в гр. Бяла /снимката е илюстративна/
По първоначални данни мъжът е работел за фирма, която била в договорни отношения с общината в гр. Бяла /снимката е илюстративна/

Служители на РУ – Бяла са изяснявали сигнал за трудова злополука.

На 04.12.2015 г. в 18:30 ч., чрез телефон 112, в дежурната част на районното управление в гр. Бяла е получен сигнал от технически ръководител на обект - пречиствателна станция за отпадни води в гр. Бяла, че по време на извършване на монтажни работи на техническо оборудване в обекта, от  4.50 метра височина е паднал 42-годишен работник.

По първоначални данни мъжът е работел за фирма, която била в договорни отношения с общината в гр. Бяла, по повод доставка на техническо оборудване за обекта.

Трудовите правоотношения са в процес на уточняване. По данни от ФСМП - Бяла, мъжът е пострадал с фрактура на дясна ръка и е без опасност за живота. Освободен е за домашно лечение.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР и е заведено досъдебно производство с оглед изясняване на престъпление по чл. 134, ал. 1 от НК, срещу  неизвестен извършител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари