Д-р Неделя Щонова: Зад блясъка не се вижда колко много контузии имаме!

0
Загубих 4 килограма в Dancing Stars , колосален труд е
Загубих 4 килограма в Dancing Stars , колосален труд е Снимка: 120 минути / Facebook

Загубих 4 килограма в Dancing Stars , колосален труд е

Невероятен формат е Dancing Stars. Но зад блясъка не се вижда често колко много труд и контузии имаме.“ Това каза една от най-любимиете участнички във формата д-р Неделя Щонова пред „120 минути“ по bTV.

Тя разказа, че в последно време е имала съмнение за руптура на бъбрек и фрактура на ребро. Освен това е танцувала с кръвоизлив в мускул.

Загубих 4 килограма, докато бях във формата. Това е колосален труд и загуба на енергия. В началото даже не знаех, че ще съм способна на поддръжките, които измисляше моя сценарен партньор. Те бяха изключително сложни“, каза още Щонова.

Атанас Месечков е шампион на България и на Балканите по спортни танци. Дипломиран хореограф по танцов театър. Представял е България на редица световни първенства. В момента е маркетингов директор в една от най-големите генетични лаборатории в България. Посвещава време и на редица социални каузи и теми, свързани със здравето. Със съпругата му Кремена отглеждат заедно четири деца.

Той каза, че се радва, че е бил част от Dancing Stars, защото шоуто е позитивно и привлича децата.

Те виждат нещо невероятно, усилия, труд, емоции, които са хубави. Затова е прекрасно, че ги повтарят. Ние сме копирали правилните примери, това е формат, в който виждаш много правилни примери“, каза още Месечков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Анна
    Тази е с дефек в говора и дразни,трябва да я разкарат,никакъв лекар е е,само позира.
  • 6
    5
    до 4
    Но това да си изкуствен и фалшиш е престъпление и спрямо околните и спрямо тебе. Познавам лично такива фалшиви и изкуствени хора, които се представят, че са много добри, интелигентни, дружелюбни, позитивни, винаги ти се поставят в положението и още какво ли не, а след малко си проличава, че това е просто една фасада, която поддържат, а всъщност са дребнави, завистливи, арогатни и като цяло големи лекета от които абсолютно нищо не става. По-добре човек да е истински, ако ще това да означава да е тъжен, негативен, депресиран и каквото още да е, поне се се преструва на нещо което не е - нито за себе си нито за околните.
  • 3
    4
    Читател
    На двамата решили да участват в това диво шоу,някой да им напомни,за жестоката съдба на уморените коне!
  • -1
    3
    Русенец
    Фъфла или не, жената се опитва да помогне на хората с предаването си. Да си позитивен не е престъпление, освен това какво очаквате в противен случай - да ви тегли по една п...а майна в началото на предаването ли? Айде да бъдем реалисти - когото и да сложат там той ще е позитивен.
  • 3
    2
    До Лора
    Отдавна ми е гнусна.Има нещо неистинско в цялата тази позитивност,в която се опитва да ни убеди.Голям лекар.Колко време истински стаж има с пациенти.Жалко за Месечков,перфекционист е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари