Момичето, което на 5 години стана момче

0

Когато през 2007 г., Джак и Хилъри Витингтон разбрали, че ще имат дъщеря, ни най-малко не са очаквали, че за няколко години същото дете ще стане техен син! Рейланд се ражда като момиче бебе, по-късно става момченце, пише сайтът "За жената".

Рейланд се родила като здраво и щастливо бебе, но на първия рожден ден родителите си помислили, че тя е глуха. След направената интервенция, тя започнала да слуша и да говори, но след това забелязали нещо друго - тя започнала да се интересува от неща, които биха били характерни за момченце. Въпреки че стаята е розова, обличали я в момичешки дрехи и живеела в нормална среда, където може да си играе с това, което й е интересно, обаче винаги избирала да се държи като момче.

"Когато умрат родителите ми, ще се подстрижа късо косата, за да мога да бъда момче. Защо Бог ме е направил такъв? " - казавла Рейланд.

Хората казвали, че това е етап и че ще мине, но етапите имат край, а това, което ежедневно гледали родителите на Рейланд нямало признаци, че ще свърши. След консултации със специалисти и експерти, те разбрали, че Рейланд е трансродно дете и били посъветвани да й позволят да промени своята идентичност.

Разбрали, че децата обикновено изпитват самоличността на своя пол между 3 и 5 години. Също така, потресаващ е фактът, че дори 41% от трансродните души се опитват да извършат самоубийство в резултат на неприемането на околната среда. Родителите на Рейланд не искали да рискуват. Подстригали косата, купили му момчешко облекло, сменили стаята, като за момче и започнали да се обръщат към него като към момче. Той все още е здраво дете, и най-важното сега е щастлив.

Джак и Хилъри уведомили всички близки за промяната, разбира същевременно загубили някои хора, но истинските приятели, както казват, със сигурност са останали с тях.

Това е сега семейството на Витингтонови.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари