Фалстарт за Красимир Балъков начело на "Септември"

0
"Пирин Благоевград" спечели срещу "Септември" в София
"Пирин Благоевград" спечели срещу "Септември" в София Снимка: Десислава Комарова/Startphoto.bg

"Пирин Благоевград" спечели срещу "Септември" в София

"Пирин Благоевград" постигна жизненоважна победа, след като надви един от директните си съперници за оцеляване - Септември София, като гост с 1:0 в двубой от последния кръг на редовния сезон в efbet Лига. С този си успех „орлетата“ изпревариха столичани във временното класиране. Благоевградчани имат 24 точки и са на 13-а позиция, докато Септември записа седма поредна загуба и се свлече до 14-ото място с 22 точки.

Официален дебют начело на домакините направи Красимир Балъков.

В 29-ата минута Иван Арсов бе изгонен с директен червен картон заради грубо влизане в краката на Мартин Смоленски. "Орлетата" поведоха дълбоко в добавеното време на първото полувреме, когато Даниил Кондраков реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Мартин Стоянов срещу Смоленски, пише БГНЕС.

Атанас Кабов пропусна най-сериозното положение за Септември в 57-та минута, след като изстрелът му профуча покрай десния страничен стълб на Ковальов.

Симеон Александров, който играе при септемврийци като преотстъпен от ЦСКА получи пас от Валентин Йосков в 70-ата минута, но удара му по земя не намери целта. Натискът на Септември продължи, като в 76-ата минута Кристиян Пешов стреля от далечна дистанция. Ковальов изпусна топката, но имаше късмет, че тя напусна очертанията на терена в ъглов удар.

До края домакините опитаха всичко, но защитата на благоевградчани удържа аванса си и така "орлетата" се поздравиха с изключително важната победа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари