Мишо Шамара: Само много малоумен човек може да си помисли че историите около Сарафа са ПР

0
Сарафа и Шамара се познават от доста време и са добри приятели
Сарафа и Шамара се познават от доста време и са добри приятели

Все още няма информация относно мистериозното изчезване на рапъра Серафим Мартинов – Сарафа.

За изчезването му съобщиха неговите близки в неделя, когато той бе в неизвестност от 48 часа. От МВР също го обявиха за издирване.

Много се спекулира по темата, а реална информация по случая няма. Вчера се появи информация, че на 8 януари Серафим Мартинов-Сарафа е бил в столичен хотел. Той е бил отседнал там за ден, и е платил с банкова карта.

Според информацията, следите му се губят от напускането на хотела. Близки на Серафим, заявиха че нещата са сериозни и това не е евтина ПР акция, а напълно реална ситуация, съобщава Фронт бг.

Те призовават всички граждани, които имат информация да се обадят на тел: 0884047994 и да помогнат за откриването на Серафим Мартинов. Мишо Шамара публикува на своята Фейсбук страница, че Сарафа е напуснал страната и е в Испания.

"Само много малоумен човек може да си помисли че историите около Сарафа са ПР. Спрете с долната си кретения. Не ви ли е срам да завиждате на хората дори и в мъката и нещастието им? Това нормална мисъл ли е ве тъпанари? Сарафа е страхотен човек и голям мъжкар. Не се огъна пред бурята в която влезе. Днес той има проблеми и ако някой знае нещо нека да помогне . Последно се знае , чв е летял до Мадрид но следите се губят до там . Всички негови приятели сме притеснени и особенно родителите му. Моля ви не се правете на компетентни по ПР-а защото това е малоумно", пише Шамара.

Сарафа и Шамара се познават от доста време и са добри приятели. Те имат няколко общи песни зад гърба си през последните години. Официално Серафим Мартинов е обявен за издърване и от Интерпол.

От МВР призовават хората, които разполагат с информация за Мартинов, да сигнализират на тел.: 112, 02/9824160, 9823918 или в най-близкото поделение на МВР.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари