Минувачи спасяват жена, нападната от крадец в центъра на Русе

3
Потърпевшата обяснила пред полицаите, че след като се е развикала намиращи се наблизо хора се втурнали да ѝ помагат и въпросният нападател избягал, но успял да ѝ отнеме портмонето
Потърпевшата обяснила пред полицаите, че след като се е развикала намиращи се наблизо хора се втурнали да ѝ помагат и въпросният нападател избягал, но успял да ѝ отнеме портмонето

Полицията задържа 27-годишен мъж, нападнал жена в Русе

 На 21 май в 22:15 ч., чрез тел.112, в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал от 56-годишна жена, че е била нападната от неизвестен мъж на бул. "Цар Освободител" в Русе, който по нейни думи искал да я насили.

Потърпевшата обяснила, че след като се е развикала намиращи се наблизо хора се втурнали да ѝ помагат и въпросният нападател избягал, но успял да ѝ отнеме портмоне от дамската чанта, в което имало ценни стари бижута. Заявената от нея щета на отнетото е за около 1000 лв. Незабавно е започнала работа по случая от служители на Първо РУ. Пред полицаите жената е казала, че мъжът физически не е могъл да я нарани по никакъв начин, а само ѝ е откраднал портмонето с вещите.

Сигналът е документиран и е започнато издирване на извършителя по даденото описание. В хода на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия, от служители на сектор „Криминална полиция“ при Първо РУ, като извършител е установен 27-годишен русенец. Работата по преписката и изясняването на престъпната дейност на лицето продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    М-хм
    Като няма полиция – така е! Само пищят като бити пе'ерасти, че все са им малки пиш..., пардон, заплатите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари