Михайло Подоляк: Русия е сменила тактиката. Защо?

1
Съветникът на Зеленски отбеляза, че Русия иска да предизвика масови панически настроения в Украйна
Съветникът на Зеленски отбеляза, че Русия иска да предизвика масови панически настроения в Украйна Снимка: Укринформ

Съветник на украинския президент Володимир Зеленски каза днес, че Русия е сменила тактиката на война, за да принуди страната му да се съгласи на териториални отстъпки, съобщи агенция Укринформ, цитирана от БТА.

"Русия е сменила тактиката. Тя вече атакува с по-мощни крилати ракети нашите градове. Защо? Защото от военна гладна точка (руснаците), както стана ясно, не умеят да воюват много добре", каза заяви Михайло Подоляк.

Съветникът на Зеленски отбеляза, че Русия е преминала към военна тактика, с която иска да предизвикат масови панически настроения в Украйна, да изплаши хората и да ги принуди да оказват натиск върху правителството си да се съгласи на някакви отстъпки към Русия.

По думите му Русия влага също средства в своето проруско лоби на политическата сцена на други страни, за да получи подкрепа от него. "Днес излезе нова статия на господин (Хенри) Кисинджър, в която той отново казва: "Трябва да се направят определени териториални отстъпки, тогава ще се появи възможност за спиране на войната", добави Подоляк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари