Съветник в кабинета на Зеленски: Москва и Киев се доближават до компромис

5
Досега преговори между двете държави се проведоха в три кръга
Досега преговори между двете държави се проведоха в три кръга Снимка: © РИА Новости / БелТА

Досега преговори между двете държави се проведоха в три кръга

Москва и Киев се доближават до компромис в преговорите. Това каза за вестник „Комерсант” Михаил Подоляк, съветник в кабинета на украинския президент.

Според него страните в диалога са започнали да изготвят споразумения. Подробности засега не разкриват, посочва БГНЕС.

Ще бъде насрочена среща, четвърти кръг от преговори. Може да е утре или вдругиден. Обсъдихме всички въпроси, сега се опитваме да рамкираме тези въпроси в някакви юридически форми“, каза Подоляк.

Той също така отбеляза, че резултатът от преговорите трябва да „отчита онези гаранции за сигурност, които иска да получи и Руската федерация, която има свои собствени опасения по отношение на редица глобални военни съюзи“.

Преговорите между Русия и Украйна се проведоха в три кръга на територията на Беларус - на 28 февруари, 3 и 7 март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Симо
    Ушанката ''4'' е АБПФК ветеран ! Чугун отвсякъде ! ''Рубла'' , ама пък тя струва 2ст !
  • 2
    6
    Bonkerz
    Я припомни за 15 дни война великата руска армия в колко от 10-те големи украински градове е влязла и завладяла? Само в един - Херсон, в останалите бомбардират цивилни обекти отдалеч щото като влязат ще стане като в Сталинград, където от всеки прозорец и от всеки ъгъл ги дебне я ракета Джавлин, я Стингър или Калашник и руснаците ще станат разногледи и с оцапани гащи.
  • 0
    5
    Bonkerz
    Обоснови се. Но не можеш и се криеш под "до 3". Кажи кое от написаното не е вярно и колко други многобройни хора са плашили света с ядрена война през твоя живот. Ясно е, че на русофилистиците истината не ви харесва и си цъкайте минусчета, не ми пречите, истината ще излезе наяве.
  • -2
    4
    до 3
    Явно си много млад , дечко, след като само двама диктатори знаеш да са плашили с ядрено оръжие. А и като ти чета глупостите явно си възпитаник на училище за дечица със специални ментални нужди. Драскай си тук ако това влияе добре на тонуса ти.;)
  • -5
    3
    Bonkerz
    От мн време повтарям, че Путин ще почне да моли за мир. Тръгна с големи искания, ще видите че ще ги смали. Всеки ден война му струва 15-20 милиарда долара и стотици руски животи (отказват да си приберат мъртвите войници от Украйна щото ще стане ясно, че не са 498 убити, а почти 15000). Скоро Русия ще фалира официално и хората вече вкусили от западните свободи и удобства няма да са съгласни някакъв тиранин да им ги отнема о да ги вкарва в затвора за 15 г. за употреба на думата война, даже и руснаците няма искат да живеят в подобие на Северна Корея. В моя живот само двама човека/диктатори са плашили света с ядрена война...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари