МГ "Баба Тонка" връчи дипломи на отличниците и зрелостниците си

0

Заместник-кметът на Община Русе Димитър Наков бе официален гост на връчването на дипломите за отличен успех на зрелостниците от МГ „Баба Тонка“ днес. На тържеството в Пленарна зала на Общината, организирано от ръководството на училището, присъстваха учители, родители, ученици и гости. В официалната церемония по връчването на дипломите се включиха още председателят на Общински съвет засл. проф. Васил Пенчев, началникът на Регионалния инспекторат по образование г-н Димитър Райнов и други.

Директорът на МГ „Баба Тонка“ г-н Митко Кунчев приветства гостите и учениците. Възпитаници на училището вече са приети в елитни университети у нас и в чужбина, похвали се директорът. Има зрелостници, които имат пълно отличие на положените матури и зрелостни изпити и това нарежда Математическата гимназия, както на първо място в Русе, така и в челните места в страната.

Заместник-кметът на Община Русе г-н Димитър Наков заяви, че се гордее с всички постижения на ръководството и на учениците от МГ „Баба Тонка“ и от името на кмета г-н Пламен Стоилов поздрави абитуриентите с пожелания за успешна реализация и смело да не спират да постигат високи цели и да следват мечтите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари