Международен турнир по триатлон се проведе в Русе

3
В надпреварата взеха участие над 120 участници от 10 лицензирани отбора от България и Румъния, както и представители на националния отбор на Украйна
В надпреварата взеха участие над 120 участници от 10 лицензирани отбора от България и Румъния, както и представители на националния отбор на Украйна Снимка: Община Русе

В надпреварата взеха участие над 120 участници от 10 лицензирани отбора от България и Румъния, както и представители на националния отбор на Украйна

През уикенда на реновираната Гребна база в село Николово се проведе третото издание на Международния турнир по триатлон “Купа Русе”. Състезанието бе организирано от СК “Триатлон - Далян” с подкрепата на Община Русе, а наградите и подаръците бяха осигурени от подкрепящи спорта русенски фирми.

В надпреварата взеха участие над 120 участници от 10 лицензирани отбора от България и Румъния, както и представители на националния отбор на Украйна.

„Участието ви в турнира е изпитание за вашата сила и издръжливост, и дори и да не се качите на почетната стълбичка, бъдете горди, че сте дали всичко от себе си“, обърна се кметът Пенчо Милков към участниците. Той откри състезанието и благодари на организаторите за това, че за трета поредна година Лесопарк „Липник“ става арена на оспорваната надпревара.

Домакинът СК „Триатлон - Далян” участва със 17 атлети в различните възрастови групи на индивидуалните стартове и още 5 в щафетите. Победителите бяха наградени от заместник-кмета Димитър Недев.

След достойното си представяне на “Купа Русе”, следващото предизвикателство пред СК „Триатлон - Далян” е държавното първенство на Гребната база Пловдив, което ще се проведе на 12 и 13 август.

Класирането в състезанието можете да видите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    NIKOLAY HANDZHIEV
    НИТО ЕДНО ИМЕ НЯМА В ИНФОРМАЦИЯТА............. НЕ РАЗБРАХ ПЕНЧО МИ..........................УЧАСТВАЛ ЛИ Е, А БОРИС НЕДЕВ КЪДЕ Е КЛАСИРАН. УВАЖАВАЙТЕ УЧАСТНИЦИТЕ, НЕ ......................ТЕЗИ ОТКРИВАТЕЛИ И ЗАКРИВАТЕЛИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари