Меркел отсече, че порното е виновно за насилията в Кьолн!

1

Германското правителство начело с канцлера Меркел спешно е обсъждало приемането на неотложни мерки, които да предотвратят повторение на неприятния инцидент в Кьолн.

Според правителството една от основните предпоставки за подобно поведение от страна на бежанците към коренното население на страната е погрешната представа за морала на германските жени изграден и поддържан от порно индустрията в страната.

Според канцлера Меркел е напълно логично когато млади потентни мъже с висок морал идващи от една ислямска държава, където дори и мисълта за свободен секс се наказва със смърт, попаднат в страна, където порното се рекламира на всеки ъгъл и се излъчва от всеки екран, тези мъже да решат, че жените ,обитаващи тази държава, са постоянно отворени и жадни за секс, съобщава neverojatno.wordpress.com

Най-голямата грешка идва от това, че тези мъже смятат, че сексът се предлага безплатно и навсякъде, докато всъщност за секс е нужно да си платиш, под една или друга форма и едва тогава да получиш това което желаеш. Според Меркел именно неочаквания отказ за извършване на сексуален акт от страна на жените в Кьолн е довел до последващите престъпления на отнемане на лично имущество.

Представете си, че сте млад надарен и потентен африканец или арабин – разсъждава Меркел – който идва в нашата държава без да има нито една позната жена, но в същото време се сблъсква с множество реклами с еротичен подтекст, откровено порно, течащо денонощно по телевизионите канали, предизвикателно облечени млади жени навсякъде по улиците, безброй клубове, предлагащи сексуални услуги от всякакъв вид, какво ще си помислите вие, ако бяхте на негово място? Ами естествено, че сексът е навсякъде и е достатъчно само да си поискаш, за да ти се даде и, ако си поискаш, но не ти се даде, а ти мислиш, че всички други живеещи в Германия имат достъп до секс непрекъснато, то съвсем нормално е да се почувстваш дискриминиран и да се озлобиш. Трябва да признаем, че порно индустрията руши нашия морален образ в очите на прииждащите бежанци и съсипва градения с хилядолетия имидж на християнството. Затова и тяхното отношение към нас е като към разюздани крави. „

Точно в този ред на мисли германското правителство предлага да се забрани за неопределено време порно индустрията в страната, специално в медиите и рекламата, така че да се намали постоянното стимулиране на желание за секс у търсещите убежище в страната, като в същото време всички секс клубове и жрици на любовта ще плащат данъка си към държавата, като предлагат безплатни секс услуги за бежанци.

Източник: neverojatno.wordpress.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари