Меркел какво още чака?

2
За мен е необяснимо как тази жена не пуска властта, дори когато тялото й е видно, че я предава. Явно властта е сладка
За мен е необяснимо как тази жена не пуска властта, дори когато тялото й е видно, че я предава. Явно властта е сладка Снимка: БГНЕС

Заради болната Меркел Германия промени и протокола. Тя вече посреща официални гости и слуша химна седнала. За да не й личи как се тресе като желе. За мен е необяснимо как тази жена не пуска властта, дори когато тялото й е видно, че я предава. Явно властта е сладка. Още повече, когато само тя осмисля живота й, в който липсват деца и внуци.

Болният човек не може да управлява. Той дори не може да взема правилни решения. Защото каквото и да говорим за духа, който побеждава материята, когато те боли, когато ти се вие свят, когато не можеш да се концентрираш заради заболяване, когато единствената ти мисъл е как да не умреш или да спре болката, няма как да вземаш адекватни решения за голям брой хора.

Меркел отдавна показва признаци на неадекватност. Включително и като покани „гостите“ – план, толкова противоречащ със здравия разум, че още тогава се усъмних, че има някакво психично заболяване.

И тя дължи на Европа обяснение. Защото заради предателската й и антихристиянска политика докара Европа до огромни проблеми, които поколения наред ще се опитваме да разрешим. Защото, ако тези решения са взети от един болен човек, на когото болестта се отразява върху възможността да взема адекватни решения, какво правим? Германия е лидер в ЕС. Затова и всички гледат сега към Берлин и тресящата се Меркел….

А всъщност това важи и за България. При тежки психични проблеми, синдроми и заболявания, болният политик трябва да се оттегли. Но всъщност виждаме как начело е човек, чието заболяване го кара да се мисли най-малкото за Наполеон. Явно той няма сили сам да осъзнае, че трябва да се откаже. Време е за принудително лечение и оставка!

Елена Гунчева   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари