Мъжът на Анита Мейзер не е заклан

0
Не е заклан, нито прострелян, каквито бяха първоначалните версии
Не е заклан, нито прострелян, каквито бяха първоначалните версии

Убийство или нелепа смърт на съпруга на сексбомбата Анита Мейзер вдигна на крак полицията  срещу празника на Варна.

Мъжът й – културистът и фитнес инструктор Николай Димов, е бил намерен мъртъв след полунощ в неделя в нейното жилище в луксозната кооперация на стотина метра от правителствената резиденция „Евксиноград“.

Има тежко криминално престъпление на териториторията на V РПУ в Златни пясъци, образувано е досъдебно производство, беше кратката информация от ОД на МВР във Варна. До късния следобед съдебните доктори извършваха аутопсия на трупа. Дежурен прокурор е посетил мястото. От полицейския оглед имаше захвърлени ръкавици с оскъдна кръв по тях.

Не е заклан, нито прострелян, каквито бяха първоначалните версии, а най-вероятно става дума за удушаване или задушаване, което е причинило смъртта, пише „Труд“. Разследващите обаче се натъкнали на много странен случай. Не се касае за инфаркт или инсулт.

Телефонът на Анита Мейзер даваше свободно и не отговаряше, а джипът й „Линкълн -навигатор“, чийто номер е с изписано името й, стоеше в неделя пред блока. Тя никога не излиза без него и се предполага, че е била отведена за разпит. Никой от съседите не е виждал съмнителни лица и не е чул голям шум от най-горния апартамент, казаха те.

Николай Димов е вторият съпруг на Анита, с когото тя живее от няколко години в Лас Вегас и през ваканцията се прибират във Варна. Този път той се върна две седмици по-късно от нея.

Скандалите около Анита избухнаха преди две години с участието й в конкурса Мисис Свят. Иначе е известна като родната Памела Андерсън, като холивудката й отстъпва с 11 см по-малка гръдна обиколка. Николай освен културизъм е тренирал зад океана бойни изкуства като жиужицу, муайтай, ММА.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари