Киро Скалата проговори за Анита и Николай

0
Според него нямало такова нещо, като тренировки за махане на свински опашки
Според него нямало такова нещо, като тренировки за махане на свински опашки Снимка: Нова телевизия

"Не съм чул никакви скандали и бой при Анита Мейзер", заяви Киро Скалата по Нова телевизия.

Той живее в апартамент във Варна под жилището на дамата, чийто приятел беше открит мъртъв. В трагичната нощ съседът бил у дома. Той има бебе на 2 месеца, на което се е посветил – заспива рано, храни го и живее с неговия режим.

Киро Скалата спял във фаталната нощ, когато към 3 часа посред нощ дошла Анита Мейзер – разтреперена и в голяма паника. Тя имала чип от апартамента му. „Някой уби мъжа ми”, изплакала Анита. Според него не се правят тренировки за махане на свински опашки.

„Аз съм кръстник на мускулатурата в тази държава”, похвали се Киро Скалата. Той е тренирал и създал повечето известни спортисти-културисти. Приятелят на Анита Мейзер обясни, че хормонът на растежа е супер в малки дози и помага за подмладяване.

Когато обаче се предозира, злоупотребите са страшни. Той разказа за прекаляването с химически стимуланти, популярно в САЩ, което го разочаровало много. Също така се чуди на хората, които превръщат отношенията между мъжа и жената в сексуални извращения, завършващи понякога със смърт.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари